Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Αέρας ανανέωσης

Θέλετε να μας γνωρίσετε?Ορίστε, λοιπόν!Αυτοί είμαστε εμείς....

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας τρελός? οραματιστής?συναισθηματικός? οι χαρακτηρισμοί ποικίλουν... Θέλησε να παντρέψει το χωριό του, με την Αθήνα!
Η δουλειά του ? Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, πιο συγκεκριμένα.... Υποβρυχιατζής!
Ένα βράδυ, με καλό φαγητό, καλό κρασί αλλά προ πάντων με καλή παρέα, συνειδητοποίησε οτι το κρασί μπαίνει σε κάθε σπίτι με χαρά! 
Η ιδέα ρίζωσε και η υλοποίησή της δεν άργησε να αρχίσει ...Επειδή όμως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, πολλοί ήταν αυτοί που βοήθησαν αυτή την προσπάθεια, πρώτα και καλύτερα, τα άτομα της ίδιας του της οικογένειας. Η "κολόνα" του, όπως την χαρακτηρίζει, τον στήριζε και τον στηρίζει ακόμα σε κάθε του βήμα (με ότι ψηλομουρμουρίτσα μπορεί αυτό να συνοδεύεται...). Όσο για τα "κολονάκια" του , αυτά είναι το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον.Πολλοί, το βλέπουν δυσοίωνο, σκοτεινό και γεμάτο απογοήτευση αλλά εμείς , βλέπουμε τα πράγματα με άλλη ματιά, λίγο πιο χαρωπή!(μάλλον επειδή πέσαμε...στις δεξαμενές όταν ήμασταν μικρά) 
Μετά απο μια υποτονική περίοδο, το 2007 ξεκίνησε η αναγέννηση...
Σήμερα, τα ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ "ωριμάζουν¨ , ανανεώνονται και προσπαθούν να γίνονται όλο και καλύτερα , με μοναδικό σκοπό να γίνονται συνοδοιπόροι στα ταξίδια σας, μέσα από τα σοκάκια της απόλαυσης!!!

Δ.Κ